Суспільство

У Гончарівську розпочато почасову подачу води

У смт Гончарівське з 3 вересня розпочато почасову подачу води до житлових будинків та закладів соціально-культурної сфери, військовим частинам. Діє погодинний графік підйому і подачі води – у цілому 5 годин на добу. Навчальні заклади (Гончарівська гімназія, КДЗН «Лісова казка», Школа мистецтв) забезпечені технічною водою для господарчих потреб.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У межах смт Гончарівське знаходиться значна кількість військових підрозділів, які є споживачами води, і в них склалася складна ситуація із забезпеченням водою. Зі свого боку, селищна рада готова до підвезення технічної води у вечірній час, ця робота розпочата з 3 вересня.

За інформацією Гончарівського селищного голови В. Рудника, така ситуація склалася через те, що спроби отримати в Державній службі екології та надр України дозвільні документи на використання надр не мали результату.

Технічно КЕВ м. Чернігів в змозі забезпечити водою населення, всі установи та організації, розташовані на території селища.

О 9 годині 4 вересня запланована нарада в Департаменті житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу облдержадміні-страції з керівництвом КЕВ м. Чернігів та Гончарівського КЕВ, на якій буть розглянуті шляхи вирішення проблеми з постачання води.

Організований підвіз питної та технічної води для населення та військових частин смт Гончарівське.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button