Суспільство

У Городні відбулися кіберспортивні змагання

*Актуально

У Городнянській ОТГ на вихідних пройшли кіберспортивні змагання – кіберспортивний турнір міста з гри «Counter-Strike 1.6» серед молоді міста, проведення яких уже традиційно підтримали представники місцевого осередку політичної сили «Наш край». Про це повідомила секретар Городнянської міської ради Світлана Більська (обрана від «Нашого краю»).

За її словами, турнір, що проводився в місцевій бібліотеці, привабив старшокласників, для яких комп’ютери стали невід’ємною частиною життя. За звання кращих змагалися 8 команд, зокрема й гості з Корюківки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Городні діти відвідали центр декоративного рослинництва

Переможці отримали подарунки, надані керівником фракції «Наш край» у Городнянській міській раді Ігорем Романенком. Заохочення кращим геймерам вручила представниця «Нашого краю» Тетяна Коваленко.

Світлана Більська наголосила, що хоч батьки і вчителі неоднозначно оцінюють захоплення підлітків комп’ютерними іграми, зважаючи на переваги, наприклад, спорту чи спілкування з однолітками, однак на сьогодні віртуальний світ займає вже частину життя не тільки дітей, а й дорослих. Діти зацікавлені у проведенні таких заходів, і кіберспортивні змагання в Городні викликають справжній ажіотаж серед підлітків.

«Ми не повинні забороняти комп’ютерні ігри, адже заборони частіше призводять до зловживань. Просто всього має бути в міру: і комп’ютерні ігри, і спорт, і читання, і спілкування з ровесниками. Ми підтримуємо такі змагання, бо вони мають позитивний ефект», – наголосила Світлана Більська.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button