Суспільство

У Городнянській ОТГ депутати виділили додаткові кошти для освіти

*Актуально

Депутати фракції «Наш край» Городнянської міської ради підтримали розвиток освіти у громаді, виділивши додаткові кошти на начальні заклади. Як повідомила секретар міської ради Світлана Більська (обрана від «Нашого краю»), відповідне рішення схвалено сьогодні, 11 червня, під час чергової сесії міськради.

Розпочалося засідання із вшанування пам’яті загиблого народного депутата України, співголови партії «Наш край» Валерія Давиденка, адже він постійно підтримував об’єднані територіальні громади Чернігівщини, зокрема й Городнянську.

Депутати міськради від «Нашого краю» схвалили рішення про співфінансування ремонту та придбання обладнання для їдалень закладів загальної середньої освіти. Також депутати виділили кошти з міського бюджету у рамках співфінансування субвенції з державного бюджету на закупівлю засобів і обладнання для кабінетів початкової школи в рамках «Нової української школи».

«Цього року через карантинні обмеження традиційні пришкільні табори працювати не будуть, тож варто виділити додаткові кошти та провести ремонти в навчальних закладах, аби створити умови для якісної та сучасної освіти», – прокоментував рішення міськради керівник фракції «Нашого краю» Ігор Романенко.

Під час сесії депутати розглянули бюджетні та земельні питання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button