Суспільство

У Городнянській ОТГ готуються до відкриття Центру адміністративних послуг

*Актуально

У Городнянській ОТГ завершується підготовка до відкриття Центру надання адміністративних послуг. Про це повідомила секретар Городнянської міської ради Світлана Більська (представниця «Нашого краю»).

За її словами, ЦНАП розташовуватиметься в центрі громади і в приміщенні вже завершилися ремонтні роботи. «Залишається обладнання Центру необхідною технікою та підготовка персоналу. Сподіваємося, що на початку наступного року Центр запрацює», – сказала Світлана Більська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Городнянська ОТГ розширюється

Минулого тижня в Городні пройшло навчання із спеціалістами, які будуть залучені до роботи і надання адміністративних послуг у ЦНАПах. Навчання було організоване у рамках проекту «U-LEAD з Європою»  «Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку». Мета навчання – ознайомлення зі специфікою функціонування майбутнього ЦНАПу, ролі органів місцевого самоврядування у сфері надання адміністративних послуг, а також взаємодія з відвідувачами центру надання адміністративних послуг.

Фракція «Наш край» у Городнянській міській раді підтримувала всі рішення щодо створення та функціонування майбутнього ЦНАПу в громаді. Зокрема, на одній із останніх сесій було затверджено перелік послуг, що надаватимуться в адмінцентрі. «Йдеться про реєстрацію місця проживання і реєстрацію бізнесу, нотаріальні, соціальні, паспортні послуги та багато інших», – зазначила представниця «Нашого краю». Завдяки ЦНАПу жителі Городнянської громади зможуть отримувати необхідні послуги в одному місці.

Тож Світлана Більська наголосила, що відкриття сучасного ЦНАПу – важлива та очікувана подія для жителів громади.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button