Суспільство

У Городнянській школі протікає дах (Фото)

Отакий вигляд мала вранці 13 березня стеля на третьому поверсі в кабінеті Городнянської школи № 2, де навчається 10-В клас. Якщо додати, що в приміщенні ще й дуже холодно, то залишається тільки здогадуватись, як почуваються тут діти протягом шкільного дня.

Про це повідомляють новини Городнянщини.

«Із встановленням плюсової температури почав танути сніг на старому даху школи, – прокоментувала директор Світлана Хоменко. – Підтікає стеля у двох класних кімнатах – на третьому та четвертому поверхах. Дітей звідти ми перевели в інші класні кімнати, на горищі встановили ємності для стікання талої води. Така ситуація обумовлена конструкцією старого даху. І вона продовжуватиметься, поки танутиме сніг».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівській школі мерзнуть діти – у класах 12 градусів

Тож хоча школярів переселили в інші класи на день-два, але проблема мокрої стелі й холодних класів залишається проблемою. Школі необхідна реконструкція старого даху й приведення до ладу системи опалення в одному з корпусів.

Це питання повинно стати пріоритетним для очільників органів місцевої влади. Батьки непокояться: скільки ще діти потерпатимуть від такої ситуації? Зрозуміло, що зимовий сезон закінчується, але ж час пролетить швидко і наступна зима таки знову прийде. Недаремно ж народна мудрість каже: сани треба готувати влітку.

Ще статті по темі

Back to top button