Суспільство

У графіках погодинного відключення світла на Чернігівщині є зміни

Із сьогоднішнього дня в Чернігівській області почали діяти Графіки погодинного відключення електропостачання (ГПВ). Але у графіки були внесені зміни.

Про це повідомляє АТ «Чернігівобленерго».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині запровадили графіки погодинних відключень електроенергії

«Зазвичай у розділі «ГПВ» ми вказували й адреси всіх шести черг відключень, і сам графік, на якому було чітко видно, коли електропостачання в певної черги буде стовідсотково, коли – під питанням і коли не буде точно. Ще вчора споживачі підрахували, що, згідно з графіком, у декого з них світла може не бути понад 10 годин. На щастя, граничні величини споживання електричної енергії та потужності для областей, доведені нашому підприємству НЕК «Укренерго», дещо більші, ніж ті, що закладені в графіку, а отже, відключень буде значно менше. А тому, щоб споживачі бачили реальну картину відключень і могли планувати свій день, ми вирішили щодня повідомляти оперативну інформацію щодо відключень», – йдеться в повідомленні.

Так, сьогодні дефіцит електроенергії може виникнути у вечірній час – із 21:00 до 23:00. Лише у цей період будуть застосовані обмеження електропостачання і стосуватимуться вони лише однієї черги. Сьогодні це буде перша черга. Далі вони, відповідно, чергуватимуться.

Усю інформацію, що стосується їх застосування, можна знайти на офіційному сайті АТ «Чернігівобленерго» – https://chernihivoblenergo.com.ua/blackouts .

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button