Суспільство

У громадах Чернігівщини тривають зустрічі із обговорення актуальних питань

*Актуально

Керівник Чернігівської обласної організації ПП «Наш край», керівник партійної фракції в облраді Сергій Баришовець відвідав Холминську громаду, де поспілкувався із депутатами і представниками територіальної громади.

Жителі цієї громади вказали, що для них важливими питаннями є розчищення ставка у центрі селища Холми, придбання щепоріза з маніпулятором задля переробки деревини на щепу.

Особливо мешканці Холминської громади занепокоєні укрупненням лісгоспів — цей процес, зокрема, передбачає приєднання прибуткового Холминського лісгоспу до Корюківського. «У нас у лісгоспі працюють понад 700 людей, а після об`єднання можуть бути суттєві скорочення, а це втрати доходів окремих родин і місцевого бюджету», — говорить голова громади Сергій Чеботарь.

Сергій Баришовець пообіцяв вивчити всі проблемні питання та, за необхідності, підготувати відповідні депутатські запити.

Також він підкреслив, що вкрай необхідно мати хороший діалог із жителями громад, аби оперативно й результативно реагувати на звернення і пропозиції місцевих жителів.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button