Суспільство

У громадах Чернігівщини з’являться Алеї слави ЗСУ

100 лілій – у 100 громад задля Перемоги! Таку акцію ініціювала газета «Сільський вісник» у партнерстві з Асоціацією сільських, селищних та об’єднаних громад України за підтримки CIB Holland B. V.

Нині лілія набуде нового історичного значення. Різнокольорові лілії, як символи різних народів, які в Україні борються за незалежність із російськими загарбниками.

Увесь світ приєднався до визвольної боротьби України. Добровольці з Польщі, Грузії, Білорусі, Франції та інших країн стали пліч-о-пліч з українцями, які мужньо стоять проти окупантів і гинуть.

Громади в тилу тримають свій фронт, підтримуючи Збройні Сили. Тисячі машин гуманітарної допомоги, приготовлена домашня їжа, одяг, взуття, все потрібне воїнам їде на фронт у різні гарячі точки. ЗСУ знають, що рідні їх підтримують і моляться за їх повернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині росте алея, яку посадили представники різних областей України

До участі в акції зголосилися понад 100 громад, практично всі громади готові висадити Алеї слави. І цей процес розпочато. Критеріями відбору громад для отримання наборів були насамперед мотивація, наявність місця для висадки та кількість ВПО у громадах. Тому, на жаль, не всі отримають безкоштовні набори.

Алеї будуть висаджені місцевими жителями, спільно з тимчасово переміщеними особами, які через втрату житла вже стали частиною сім’ї у центральній і західній Україні. Ми відбудуємо Україну, підтримаємо одне одного і лілія – як символ миру та перемоги – об’єднає нас і укріпить у спільній боротьбі.

Від сьогодні, 20 травня, комплекти почнуть надходити у громади.

У Чернігівській області Алеї слави ЗСУ з’являться у:

Носівській ТГ

Талалаївській ТГ

Тупичівській ТГ

Менській ТГ

Куликівській ТГ

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Наталья Ключник

Ще статті по темі

Back to top button