Суспільство

У громаді на Чернігівщині пройшла толока

13 квітня, у Понорниці колектив селищної ради разом з працівниками Понорницького БК, КП «Понорниця», КУ «Центр надання соціальних послуг», ЗДО «Лісова казка» провели озеленення центральної частини селища біля Будинку культури. Навіть похмура дощова погода не перешкодила запланованому – висадити саджанці туї, ялівця, самшиту та квітів. Про це повідомляють у Понорницькій громаді.

«До озеленення громади також долучились і старостинські округи. В Авдіївці та Покошичах працівники старостатів і небайдужі жителі сіл висадили молоді деревця і кущі. Окрім цього, днями у старостинських округах пройшло ще й весняне прибирання: згребли та вивезли сміття і торішнє листя, впорядкували території.

Спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку, чистоти та затишку. Висловлюємо щиру подяку всім, хто доклав власні зусилля для того, щоб зробити нашу громаду чистішою.

Також закликаємо дбайливо ставитися до зелених насаджень, адже вони не тільки радують око перехожих, а ще й приносять користь навколишньому середовищу», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button