Суспільство

У громаді на Чернігівщині відбувся чемпіонат із шахів

29 березня в приміщенні ЗПО «Центр дитячої творчості» відбувся відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з шахів. У змаганнях взяли участь 11 команд з Бобровицької міської та Новобасанської сільської рад. Про це повідомляють у Бобровицький територіальній громаді.

У першій групі серед дівчат перемогу здобула Катерина Теленченко з Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ст., друге місце виборола Катерина Лига (Озерянський ЗЗСО І-ІІІ ст.), Софія Потьомкіна з Бобровицького ліцею — на третьому місці.

Серед юнаків чемпіоном став Микита Пося (Бобровицький ліцей), друге місце — у Володимира Харченка з Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, третє місце виборов Михайло Мельник (Новобасанський ЗЗСО І-ІІІ ст.).

У командному заліку в змаганнях по І групі перемогу здобула команда Бобровицького ліцею, друге місце — у команди Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, третє місце вибороли учні Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ст.

У другій групі серед дівчат перемогу здобула Ангеліна Литовченко з Козацького ЗЗСО І-ІІІ ст., друге місце виборола Аліна Шаповал (Макарівська гімназія), третє місце — в Марії Дічевської (Бобровицька гімназія).

Серед юнаків переміг Олександр Шидловський (Макарівська гімназія), друге місце — в Назара Даниленка з Козацького ЗЗСО І-ІІІ ст., третє місце виборов Кирило Горбач (Горбачівська гімназія).

У командному заліку по ІІ групі перше місце — в Козацького ЗЗСО І-ІІІ ст., на другому місці — команда Макарівської гімназії, третє місце вибороли учні Бобровицько гімназії.

Усі переможці та призери чемпіонату нагороджені медалями та грамотами Бобровицької міської ради.

Ще статті по темі

Back to top button