Суспільство

У Комарівській ОТГ розвивають дошкільну освіту

*Актуально

Депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край», виконавчий директор обласного відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Ірина Грозенко взяла участь у зустрічах мешканців сіл Ховми і Сидорівки Комарівської ОТГ, під час яких обговорено проблемні питання забезпечення дітей дошкільним вихованням.За словами Ірини Грозенко, у цих селах проживають близько 20 дошкільнят, а тому є нагальна необхідність забезпечити цим дітям можливість відвідувати дитячий садок та охопити усіх дітей, яким уже виповнилося 5 років, дошкільним вихованням, як того вимагає чинне законодавство.

«Ми пояснили батькам, наскільки важливо, особливо за рік до школи, відвідувати дітям дитсадок. Після обговорень попередньо схвалили рішення про придбання автобуса громадою, який би возив щодня дітей із Ховмів і Сидорівки у дитсадок до села Берестовець цієї громади та привозив додому», — розповіла Ірина Грозенко.

Сидорiвка_-_бат_ки

Також схвалено рішення провести у навчально-виховному комплексі с. Берестовець День відкритих дверей, аби батьки і діти мали змогу докладно ознайомитися з умовами навчання і виховання дошкільнят. Як повідомлялося, Комарівська ОТГ у травні відзначила річницю з дня створення. Комарівська ОТГ була створена у 2017 році та об’єднала 12 сіл.

Наприкінці квітня 2017 року відбулися перші вибори депутатів сільської ради, де більшість серед інших політичних сил здобули представники «Нашого краю». Ірина Грозенко відіграла важливу роль у створенні громади і зараз надає консультації з різних питань, усіляко підтримує діяльність ОТГ.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button