Суспільство

У Коропі з снігопадом боротиметься «Слобожанець»

Технічний парк комунального підприємства селищної ради «Благоустрій» поповнився новою технікою. За кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури об’єднаної територіальної громади вдалося придбати потужний сільськогосподарський трактор марки ХТА- 250 – 10 «Слобожанець» із відвалом.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій із громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради.

На це було витрачено 1 мільйон 440 тисяч гривень.

На світанку в суботу, 20 жовтня, техніка прибула з Харкова до Коропа.

«Слобожанець» має вагу 9,7 тонни. Ширина його відвалу – 2 метри 55 сантиметрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальники протистоять найбільшому снігопаду сезону

Придбання такої техніки було дуже необхідним, зазначає директор КП «Благоустрій» Сергій Мурашко. Бо ж торік трактор Т-150 не міг сповна впоратися з чищенням снігу, особливо в селах.

Тепер же, як додає заступник селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Олег Мельоха, завдяки потужній техніці вдасться покращити благоустрій на території ОТГ.

А також, як розповіли у КП «Благоустрій», на «Слобожанця» чекають ще й інші завдання, не пов’язані з боротьбою зі снігом. Роботи, запевнятимуть, йому вистачатиме протягом усього року.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. у назві — помилка, «Слобожанець» пишемо без букви «д» (у тексті написано правильно).

Back to top button