Суспільство

У Коропі затвердили Генеральний план селища

*Актуально

Генеральний план Коропа – документ, що регламентує подальший розвиток селища – затверджено. Рішення схвалено під час чергової сесії селищної ради ОТГ, а загалом робота над Генеральним планом велася з 2012 року.

Депутати від «Нашого краю» підтримали це важливе для громади рішення. За документом, територія Коропа розподілена на окремі зони, зокрема, присадибної забудови, промислової і навчальної зон, зона зелених насаджень. Завдяки цьому розмежуванню з’явиться додаткова можливість розвитку інфраструктури селища у формі залучення нових інвестицій.

         Депутат від «Нашого краю» Петро Тягнирядно під час сесії порушив питання щодо необхідності передачі права користування лісами громаді, що зараз належать райагролісгоспам. Депутат висловив бачення необхідності звернення до районної ради з проханням передати ці землі у користування Коропської ОТГ. Депутати з інших фракцій визнали, що питання є важливим, але запропонували повернутися до нього після створення Понорницької ОТГ, яка має ще бути у межах Коропського району.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button