Суспільство

У Коропі знову почалися безкоштовні літні танці «45+»

Лагідного суботнього вечора середмістям Коропа знову линули улюблені мелодії, і до танцювального майданчика, що в парку імені Миколи Кибальчича, звідусіль йшли коропчани з приємним передчуттям розваг, відпочинку, веселого спілкування та ностальгією. Першого літнього дня тут розпочався започаткований торік розважальний проект «Літні зустрічі» (танці 45+). Захід відвідали близько 70 гостей.

Про це повідомили в секторі інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій із громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради.

Кілька цьогорічних новацій. По-перше, аби всі були задоволені музичним репертуаром, організатори вирішили зробити «чарівний листочок», де кожен міг би записати пісню, під яку хоче потанцювати.

Також цього літа планують нагородити трьох найактивніших учасників танцювальних вечорів і найтанцювальніше подружжя! Тож відвідуйте «Літні зустрічі», зможете і відпочити на славу, і виграти призи.

А от що не змінилося з минулого року – то це те, що танці й надалі будуть безкоштовними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сіверські клейноди» запрошують на концерт-закриття сезону

До речі, такі заходи в Коропі планують проводити через суботу. Хоча, як зазначила начальник відділу культури та туризму Коропської селищної ради Людмила Самойловська, якщо будуть побажання зробити танці щотижня, розглянуть і цей варіант. Головне – аби люди відвідували цей захід. А взагалі організатори радіють кожному гостю й дякують за участь у літньому проекті. І бажають насамперед у напруженому ритмі, де все до хвилини розписане для роботи, оселі, господарства, родини, частіше знаходити час для себе, для свого відпочинку. Саме тут і стають у пригоді «Літні зустрічі». І про це говорила Людмила Самойловська, відкриваючи танцювальне свято.

1ae1dd8e09d849d8b43384678dd97ca4На «танцях 45+» можна не лише відпочити та поспілкуватися, а й отримати професійні уроки виконання па.

Таке навчання проводить для всіх охочих хореограф Коропського будинку культури Жанна Маркачова. А залучений до підготовки до свята та його проведення весь колектив закладу, зокрема музичну частину бере на себе Віта Шут, естетичне оформлення танцювального майданчика – В’ячеслав Балакін. Суботні танці тривали із 20-ї до 23-ї години.

За словами організаторів, захід відвідали представники різного віку – бабусі та дідусі взяли із собою внуків, була і молодь. Порадувало солідне чоловіче представництво: сильна стать становила десь третину всіх, хто був на святі.

Ще статті по темі

Back to top button