Суспільство

У Коропській громаді влаштовують «Щасливі вечори»

Жителі Коропської громади вже звикли жити весело. Два роки поспіль щотижня у теплий сезон у селищі відбуваються концерти за участі артистів із довколишніх сіл.

«Щосереди, бо це в нас базарний день, у парку біля будинку культури збирається багато людей. І артисти для них виступають годину чи півтори», – розповіла діловод відділу культури і туризму Коропської селищної ради Людмила Костюченко.

Нинішньої зими концертну традицію вирішили не припиняти. Більше того, щотижневі святкові зустрічі навіть отримали свою назву – «Щасливі зимові вечори».50687273_1101288170042861_7100385804274368512_n

«Минулої п’ятниці близько сотні глядачів назбиралося, щоправда, це переважно люди віком 50 років і старші, молоді мало. Артистів зустрічають гучними оплесками, всі задоволені. Тож ці вечорі насправді для багатьох є щасливими», – зазначила Людмила Костюченко.

Влітку концерти були безкоштовними, натомість у зимовий період запровадили символічну плату за вхід – 20 гривень. Місцеві поставилися до цього з розумінням і вважають, що плата посильна.

Практику таких зустрічей у громаді  планують продовжувати надалі.

«Поки січень, дотримуватимемось запланованого, на лютий є інші ідеї. А в березні продовжимо за звичним графіком. І на літо такі ж плани», – розказує діловод відділу культури і туризму Коропської селищної ради.

Ще статті по темі

Back to top button