Суспільство

У Корюківському районі оцінять рівень фізичної підготовки населення

На засіданні районної комісії з питань проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення Корюківського району обговорили підготовку та проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбол, біатлон і катання на велосипедах – найпопулярніші види спорту серед чернігівців

Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2015 р. № 1045 в Україні запроваджено проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення з метою сприяння формуванню здорового способу життя, формування у населення потреби в руховій активності, сприяння розвитку фізичної культури і спорту, визначення рівня фізичної підготовленості населення України. Відповідно до цієї Постанови були прийняті розпорядження голови Чернігівської обласної та Корюківської районної державних адміністрацій щодо проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення області та району.

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень наголосив на важливості проведення зазначених заходів, адже стан здоров’я людини напряму залежить від рівня та стану її фізичного розвитку. Проведення щорічного оцінювання сприятиме залученню більшої кількості населення району до занять фізичною культурою та спортом і дасть змогу об’єктивно визначити  рівень їх фізичної підготовленості.

Присутні обговорили організаційні питання та визначились із датою проведення. Отже, було прийнято рішення провести 20 жовтня визначення рівня фізичної підготовленості населення району серед різних вікових категорій.

Джерело: Корюківська РДА

Ще статті по темі

Back to top button