Суспільство

У Корюківці в центрі міста «загубилися» три лісовози

Сьогодні, 26 січня, жителі Корюківки спостерігали явище, незвичне для центральної частини міста. Серед білого дня три великогабаритні вантажівки, переобладнані під лісовози, приїхали прямісінько до площі райцентру.

Такі дії водіїв обурили корюківців, адже всього три дні тому в місті сталася трагедія за участі лісовоза. Під час руху від вантажівки відлетіла запчастина, так званий «коньок», і влучила у жінку, що призвело до її загибелі.

27292359_2038401743109699_588433860_n«Я за все життя в Корюківці жодного разу не бачила такого в центрі, – пише в соцмережі Катерина Лепетайло. – А якщо мама з візочком, хтось на велосипеді чи бабуся? Мало одного летального випадку, аби запровадити якісь заходи?»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Корюківці подорожчає проїзд у міському автобусі

«І всіх така картина влаштовує, судячи по бездіяльності. І камери по всьому місту, і… І сенс було їх ставити?» — цікавиться Сергій Кир’ян.

Проте, існує й інша думка.

«Це порушення правил дорожнього руху, яке карається штрафом. І не більше. Не бачу в цьому ніякого резонансу. Коли навпроти тих же обурених коментаторів, місцевих підприємців, по декілька годин розвантажуються фури, вони не вважають це порушенням. Двояка справедливість у нас виходить», – наголосив корюківець Віталій Кугук.

«Хлопці просто загубилися», – припускає Андрій Подтереба.

На цю подію вже відреагував і міський голова Корюківки Ратан Ахмедов.

«Камери працюють. Порушників покарано. Скоро будуть нові знаки», – написав він у коментарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корюківка презентувала епохальний проект

За повідомленням правоохоронців, на всіх порушників складено постанови за ст. 122 ч. 1 КУпАП.

Фото Юлії Домашенко

Ще статті по темі

Back to top button