Суспільство

У Корюківці влаштують вечірку «Добряк» для волонтерів

Волонтери – це люди, які за власним бажанням витрачають свої сили, час і талант на користь суспільству й іншим людям, не чекаючи за це винагороди. І дуже добре, що волонтери є, бо завдяки їм життя інших стає щасливішим.

У світі є день, у який вшановують волонтерів, припадає він на 5 грудня.

З огляду на наближення цієї дати, в Корюківці 4 грудня для волонтерів вирішили влаштувати вечірку, що має назву «Добряк». Подібну акцію проводили і торік. Більше того, за словами Володимира Онищука, директора корюківського молодіжного центру «Куб», у місті прагнуть, аби такі заходи стали традиційними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято наближається: чернігівці розповіли, коли встановлюють ялинки в оселях і як довго вони стоять

«Без волонтерів і активних людей немає життя. Ця програма для того, щоб якимось чином не просто подякувати, а разом провести час із людьми, які не байдужі до розвитку громади, активного молодіжного дозвілля. Таких людей небагато, тому варто частіше про них згадувати і, як кажуть, носити на руках Тому організовуємо таку зустріч, що триватиме упродовж двох-трьох годин», – у коментарі для ЧЕline зазначив пан Володимир.

Передбачається, що на вечірку зберуться не більше як два десятки людей. Причому це будуть як зовсім молоді люди, так і волонтери, яким по 30-40 років.

«Ось у нас є проєкт «Голос розради», коли наша молодь телефонує представникам поважного покоління, які не мають можливості вийти з дому. Із ними спілкуються, і в такий спосіб підтримують їхній моральний дух. То в цьому проєкті в нас задіяні студенти та старші люди. Обмежень за віком у нас немає», – зазначив Володимир Онищук.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button