Суспільство

У Корюківці закохуються з другого погляду (Фото)

Минулими вихідними, 11 лютого, в Корюківці феєрично пройшла шоу-програма «Кохання з другого погляду». Найкращим доказом цього стала вщент заповнена зала Будинку культури й народження двох нових пар. Можливо, ще не закоханих чоловіка і жінки, але точно симпатичних одне одному.

Захід організували члени Корюківської молодіжної ради, які останнім часом розгорнули активну діяльність для розвитку культурної сфери міста.

Особливою частиною програми стали музичні виступи керівника місцевого вокального колективу Катерини Колмик і гостей із Городні – братів Михайлових і Наталії Рапацької. Вони виконали пісні про кохання.

Перед самим початком романтичного свята на ярмарку в холі Будинку культури охочі могли придбати вироби ручної роботи, зроблені дітьми з ЦДЮТ, пригоститися різноманітними смаколиками. А також придбати оригінальні картини, написані на дощечках. Виручені за них кошти були перераховані на лікування хлопчика Володимира Худякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Корюківці відгриміла «дискотека для бабусь» (Фото)

«Думаю, вигуки глядачів «Хочемо ще!» після завершення програми є найкращим підтвердженням успіху, що мотивує та надихає до втілення подальших проектів нашої активної молоді», – написав після заходу голова місцевої Громадської організації «Альтернатива» Володимир Онищук у Facebook.

Усі учасники шоу від організаторів і спонсорів заходу отримали подарунки: сертифікат на поїздку до розважального закладу в столицю, романтичну вечерю в ресторані й тематичну фотосесію.

Ще статті по темі

Back to top button