Суспільство

У Козельці відкрили головну ялинку громади (Фото)

Як і минулоріч, до зимових свят у Козельці прикрасили живу ялинку. Другий рік поспіль бути головною випала честь одній із ялинок, що росте біля адміністративної будівлі селищної ради. Урочисто її вогні засвітили у День святого Миколая, 6 грудня. Адже з цього дня, за християнським звичаєм, починаються радісні, сповнені чарівності свята, які завжди несуть із собою особливі відчуття справжнього дива, надії на здійснення мрій, віри в краще.  

Про це повідомляють у Козелецькій селищній раді.

До жителів громади зі словами побажань здоров’я, гарного настрою, переможного миру, злагоди, добробуту, прихильності й опіки Миколая Чудотворця звернувся заступник селищного голови з фінансово-економічних і соціальних питань Микола Гарбуз. Він наголосив, що віднині День святого Миколая і День Збройних Сил України відзначаються разом, тому привітав захисників України зі святами та подякував українським воїнам за спокійні дні і ночі, змогу працювати і проводити такі заходи.

Привітав дітей та пригостив їх солодкими подарунками і Святий Миколай, роль якого виконав директор Берлозівського сільського будинку культури Олег Гнідий. 

Концертну програму для присутніх підготували працівники Козелецького будинку культури. Жителі громади гучними оплесками зустрічали сучасні українські пісні у виконанні вихованців Козелецького будинку культури та Козелецької музичної школи.

Ще статті по темі

Back to top button