Суспільство

У Куликівці вихованці клубу «Вогнище» вирушили у турпохід

*Актуально

Вихованців туристичного клубу «Вогнище», що працює при Куликівському центрі позашкільної освіти, підтримав Благодійний фонд Валерія Давиденка «Наш край».

Цього тижня майже 30 дітей з «Вогнища» вирушили у похід рідним краєм, і спорядити їх допоміг «Наш край». Зокрема, благодійний фонд забезпечив учасників походу продуктами харчування (крупами, консервами, згущеним молоком тощо).

Керівник благодійного фонду Олександр Любарець підкреслив, що фонд не вперше допомагає в організації різноманітних заходів для дітей у громадах області. Він висловив сподівання, що для вихованців «Вогнища» турпохід буде не тільки цікавим, а ще й солодким.

«Цю діяльність з підтримки роботи дитячих освітніх і позашкільних закладів ми продовжуватимемо і надалі», — зазначив він.

Керівник клубу «Вогнища», депутат Куликівської селищної ради від партії «Наш край» Юрій Федоренко висловив подяку за допомогу. Розповів, що діти з ентузіазмом та захопленням займаються туризмом. Цей похід є триденним, і пішки та на велосипедах вихованці туристичного клубу подолають близько 50 км уздовж річки Десна.

Загалом, туристичний клуб «Вогнище» цього року відзначатиме 50-річний ювілей. За цей час не одна сотня дітей і дорослих Куликівщини здійснили подорожі Україною та країнами близького зарубіжжя.

Юрій Федоренко переконаний, що туризм також сприяє розвитку здорового способу життя, розвиває світогляд, виховує самостійність та відповідальність, збагачує знаннями про рідний край і життя сусідів.

Прес-служба благодійного фонду «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button