Суспільство

У кварталі загиблих воїнів АТО/ООС на «Яцево» виконують роботи з облаштування території (Фото)

На прохання родин загиблих в АТО/ООС, у секторі з похованнями цих воїнів на кладовищі «Яцево» роблять додатковий благоустрій. Щоб за будь-якої погоди до кожної місцини тут можна було підійти по рівних і сухих доріжках, на них влаштовують тверде покриття зі спеціальною плиткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Яцево» продовжать розширювати: комунальні служби говорять про високі темпи заповнення

Роботи виконують працівники комунального підприємства «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Чернігівської міської ради. Завершити їх планують до 25 травня.

Як розповів директор підприємства Володимир Куліш, площа всіх доріжок буде приблизно 200м2. Плитка – власного виробництва. Основна складність робіт полягає в тому, що тут багато перепадів висоти, які виникають через різні конструкції пам’ятників і їх фундаментів. Доріжки ж мають бути зручними, тобто рівними і на одній висоті. Роботи ці стараються виконувати якнайкраще, з увагою до кожного пам’ятника, щоби все виглядало охайно та правильно.

Інші прохання родин загиблих також виконуються. Нещодавно до каплиці, яка у 2018 році побудована на честь пам’яті воїнів, полеглих за Україну в російсько-українській війні, підведене електроживлення і в ній змонтовані розетки. Встановлення відеокамер спостереження в цьому секторі кладовища — в процесі виконання, зараз готується проєктна документація.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button