Суспільство

У квартирі корюківчанки живе заєць Малиш

Малесенького вуханя з лісу приніс Володимир, чоловік Наталії. Ослаблену тваринку жінка вигодувала козячим молоком з піпетки. І тепер Малиш вже ганяє міською квартирою. Навіщо корюківчанам лісовий мешканець, повідомили у Сусіди.Сіту.

Наталія розповіла, що її чоловік їздив на роботу у ліс і знайшов з колегою двох малесеньких слабеньких зайчиків. Одного забрав він, другого – лісничий.

Їхня сусідка Ірина Пилипенко зняла домашнє відео, як йому живеться вдома у Наталії і Володимира.

Щоб виходити вуханчика, Наталія спеціально кожен день купувала козяче молоко.

«Почитала, що зайцям можна лише котяче, собаче або ж козяче молоко, розповідає Наталія Жменьковська. – Розпитали у знайомих, де можна купити. Годувала з піпетки по чотири рази на день. Інколи ще й вночі вставала. Мені ж його жаль».

Наталія така з дитинства. Усе живе їй не байдуже – тато так привчив. То білочку з лісу приносив доні, то соню – маленьку тваринку на білку схожу. І їжачки у неї були, і собачки.

o_1dclosi36b8f1mm0187cjvd10jp8q

Сьогодні у неї є дві собачки – пекінеси Джесіка і Анжела. І папуга Кеша. А тепер ще й заєць Малиш.

«Хоч він уже не малюк зовсім! – каже Наталія. – Так підріс, що клітка вже треба. Але поки що живе у спальні. Любить гратися у піжмурки з Джесікою. А вранці будить мене лапкою, щоб погодувала».

Жінка каже, заєць не шкодить, але вже «досліджує» її домашні квіти. Нещодавно погриз «тещин язик».

Хоча у його раціоні з’явилися вже й морква, капуста, суха травичка і навіть коров’яче молоко. Онучка Наталії любить поїти Малиша з піали.

Особливо подобається новий прудкий сусід собачкам. Бавляться наче діти!

Що буде із зайцем далі? На нього чекає окреме житло – клітка на вулиці. Але Наталія і Володимир і надалі обіцяють годувати його смаколиками.

Ще статті по темі

Back to top button