Суспільство

У Коропській публічний бібліотеці відкрили Арт-простір

У Коропі відкрили Арт-простір Публічної бібліотеки. Учасників  заходу було небагато – начальник відділу культури і туризму, працівники бібліотеки та представники Молодіжної ради нашої громади.

Зала сучасна, в лаконічному дизайні, обладнана меблями, проєктором та іншою оргтехнікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновській громаді створено «Простір активного довголіття» (Фото)

Це – мультифункціональний простір, що слугуватиме і виставковою залою, і лекторієм, і кінозалом. Коли закінчиться карантин, тут збиратиметься Молодіжна рада і творчий клуб «Первоцвіти Коропщини», будуть презентації, зустрічі з різними гостями.

Сьогоднішній Арт-простір – це приміщення колишнього книгосховища центральної районної бібліотеки, на базі якої торік була утворена Публічна бібліотека.

І хоч перші ремонтні роботи в цій залі стартували ще влітку минулого року, та основне зробили вже у 2021-му. До речі, дуже оперативно, буквально за пару місяців.

До речі, проєкт «Бібліотека – студія ДІМ» торік брав участь у програмі Громадського бюджету. 688 голосів жителів громади вивели його на друге місце, і проєкт отримав фінансування з місцевого бюджету. За ці кошти були придбані меблі, зокрема й для цього простору.

Сайт Коропської громади

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button