Суспільство

У місцевого підприємця вилучили майже 3 кілометри заборонних знарядь лову

12 лютого 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем спільно з працівниками ГУНП у Чернігівській області здійснено рейд ринками м. Чернігів із метою виявлення незаконного збуту заборонених знарядь лову та водних біоресурсів.

На ринку «Центральний» викрито місцевого жителя, який здійснював незаконний продаж знарядь лову. У підприємця вилучено 44 од. сіток, загальною довжиною 2 720 метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку місяця Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито 20 порушень Правил рибальства

На громадянина складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 85 — 1 КУпАП.Матеріали справи будуть направлені до Новозаводського районного суду м. Чернігова для притягнення винної особи до відповідальності. Заборонені знаряддя лову вилучені до рішення суду.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, що в разі виявлення фактів порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

Довідкова інформація

Торгівля в санкціонованих точках продажу здійснюється відповідно до Правил торгівлі на ринках, які затверджуються та контролюються органами виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Відповідно до п. 6. 2 Правил торгівлі, на ринках міста Чернігова,затверджених рішенням 12-ї сесії шостого скликання Чернігівської міської ради від 31.08.2011, заборонений продаж заборонених знарядь лову риби, диких птахів і мисливських тварин, електровудок, колючих знарядь лову, самоловів, отруйних принад для риб, а також усіх готових знарядь лову зі сіткоснастевих матеріалів.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button