Суспільство

У Ніжині на кладовищі встановили водогін

У Ніжині на кладовищі по вулиці Прилуцькій встановили водогін.

Начальник КП “ВУКГ” Владислав Корман на нараді з керівниками комунальних підприємств та служб міста повідомив, що він з’явився там незаконно.

Як з’ясувалося, від того водогону вода надходить до приватних секторів, що розташовані поряд. До того ж, це вже не перший водогін, який існував на тому кладовищі.

“Дійшли до такого маразму, що люди були поховані прямо на водогоні. Копали до водопроводу, трохи землею присипали, поклали мерця та й усе. Такий абсурд був. Водогін вилучили, проблему з цим вирішили. Аж ось з’ясувалось, що проклали ще один водогін впоперек усього кладовища, закрили ним ту територію, яка планувалась на поховання. Від того водогону все йде до житла. Після виявлення такого факту була загроза взагалі припинити там водопостачання, відключити планував сам водоканал, бо дійсно, для людей постала серйозна загроза”, — зазначив заступник міського голови Григорій Олійник.

Після обговорення комісія дала доручення дати запит до «КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» та з’ясувати, яким чином там опинився самовільно встановлений водогін.

Джерело: mynizhyn.com

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button