Суспільство

У Ніжині почали застосовувати унікальну технологію ямкового ремонту (Фото)

Новорічні свята вже минули, а своєрідним несподіваним подарунком для всіх автомобілістів, мотоциклістів, велосипедистів і пасажирів Ніжина стало експериментальне впровадження нової програми з дрібного ремонту дорожнього покриття вулиць міста, а саме: ямкового ремонту з застосуванням передової технології «холодний асфальт».

Про це повідомляє КП ВУКГ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Учора багато мешканців стали свідками того, як працівники комунального підприємства розсипали та трамбували невідому речовину в ями на дорогах Ніжина, починаючи з вулиці Московська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 72 учні та учениці шкіл Чернігова отримають матеріальну допомогу від міста

Насамперед слід зазначити, що необхідність в укладанні та ремонті дорожнього покриття виникає не тільки в теплу пору року, але й узимку. Саме тому була розроблена технологія із застосуванням «холодного асфальту». Асфальтний матеріал холодного типу є інноваційним засобом для обслуговуючих операцій дорожнього полотна і магістрального будівництва, що наразі не має аналогів.

Застосовується «холодний асфальт» для швидкого закладення ям, тріщин і швів на асфальтовому покритті. За допомогою такої суміші здійснюють ремонт ділянок доріг, куди не рентабельно відправляти важку дорожню техніку.

Щомісячний своєчасний ремонт асфальтового покриття дасть змогу терміново ліквідувати новоутворену яму чи вибоїну, не доводячи до заглиблення великої ями, а потім до суцільного руйнування дорожнього покриття. Завдяки чудовим властивостям речовини «холодний асфальт» є можливість, не чекаючи весни, з незначними фінансовими видатками утримувати проїзні шляхи Ніжина постійно в гарному стані.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button