Суспільство

У Ніжині відбувся благодійний захід на допомогу ЗСУ (Фото)

У Ніжині відбувся «Вересень music awards”: для ЗСУ зібрали понад 9 тисяч гривень.

21 вересня, Гоголівський корпус Ніжинського державного університету, зачаровано і дуже гордовито споглядав за виступами талановитої студентської молоді. Про це повідомляють у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.

«Колони підсвічувалися вогнями і глядачі, що прийшли, допомагали створювати чудову атмосферу ліхтариками на своїх телефонах. Кожен твір, що виконувався, був підібраний виважено, ніс в собі інформаційний потік українського сьогодення.

Теплий осінній вечір, прекрасна погода і чудові молоді обличчя, що хотіли донести до глядача, незважаючи ні на що: вистоїмо і переможемо», — повідомляє Віталіна Скороход.

Ініціативна молодь, творчий проект «НА СТИЛІ» неодноразово показували свій креатив і талант. Цього вечора їм у допомагала сама природа.

«Захід був благодійний, дякуємо усім присутнім, що долучилися до збору коштів. НДУ для ЗСУ. Україна дійсно єднає серця в прагненні до Перемоги! Хочу подякувати усім студентам, що показали свої таланти , ось вони:
студентський аматорський ансамбль пісні і танцю «КАМЕЯ», у складі :
Сергієнко Вікторії, Павленка Євгенія,
Старостенко Анастасії, Лагуса Максима, Демидова Дмитра, Андрія Алєксєєнка, Дмитра Шарапата керівник: Кланюк Вячеслав; виконавцям: Валерії Толстоліс, Вікторії Сивокінь, Дмитру Борківському, Дарині Халимон, Дедуху Сергію, Анні Шарапат:
організаторам ( окрема дяка Сергію Іванюку), ректору НДУ імені Миколи Гоголя, Олександру Самойленку, що завжди підтримує студентську ініціативу і, найбільша подяка Збройним Силам України за можливість жити, творити і працювати на благо України!

Дяка за допомогу зі світловим обладнанням Дмитрий Пучко. Нам вдалося зібрати 9258 грн», — йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button