Суспільство

У Ніжині зріс попит на послуги державної реєстрації актів цивільного стану

Реєстрація народження, засвідчення шлюбу, поновлення весільних обітниць, зміна імені – невичерпний перелік актуальних послуг державної реєстрації актів цивільного стану. Завдяки сучасному підходу, в Ніжинському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) наразі створені всі необхідні умови для швидкого та зручного доступу громадян до великого спектра сервісів цієї сфери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День закоханих на Чернігівщині очікують традиційного буму весіль

Створення нових родин – один із найприємніших моментів діяльності юстиції. Ніжинська ошатна зала для проведення весіль є своєрідною перлиною, адже має попит не тільки у своїй громаді, а й за її межами.

Молодята з різних куточків Бобровицького, Борознянського, Бахмацького, Носівського та Сосницького районів приїжджають до Ніжинського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, аби зробити приємну мить дійсно неповторною.

За словами очільниці Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірини СВИСТУН, протягом 2020 року у Ніжині на рушник долі стало 370 пар закоханих. Зокрема 88 одружень було проведено в рамках послуги Мін’юсту «Шлюб за добу». До речі, сучасний сервіс дозволяє молодятам зменшити час на очікування та у скорочений термін провести церемонію одруження.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button