Суспільство

У Ніжинському районі безробітні допомагають комунальникам

Наразі в комунальників «гаряча пора». Прибирати опале листя, сміття, впорядковувати території їм допомагають безробітні.

Так, на Ніжинщині цього року безробітні за направленням служби зайнятості працюють на громадських роботах у Лосинівській селищній, Крутівській і Талалаївській сільських радах та таких комунальних підприємствах: «Керуюча компанія «Північна», «Вікторія», «Альянс», «Служба Єдиного Замовника».

Вони впорядковують кладовища, парки, вулиці, придорожні смуги, прибирають стихійні сміттєзвалища, наводять лад біля пам’ятників та меморіалів. На території Крутівської сільської ради безробітні допомагали відновлювати міст через місцеву річку, підірваний під час активних бойових дій, а ще — ремонтувати пошкоджені школу та дитячий садок.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному центрі зайнятості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівським школярам допомогають визначитися з професією

Загалом цього року на Чернігівщині до громадських робіт було залучено понад тисячу безробітних.

Фахівці служби зайнятості зазначають: важливим є не лише те, що люди, які працюють на оплачуваних громадських роботах за направленням служби зайнятості, приносять користь своєму рідному краю та громаді, а й те, що у них з’являється можливість заробити гроші для утримання сімей.

З питань організації громадських та інших робіт тимчасового характеру можна звертатися за телефоном (0462)77-90-25 або в Telegram-каналі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button