Суспільство

У Носівській громаді привітали поважну довгожительку

У травні зустріла свою 96-ту весну жителька Тертишників Олександра Филимонівна Костюк. Довге, але надзвичайно непросте життя випало прожити іменинниці. Її юність припала на полум’яні роки Другої світової війни. Згодом зустріла у сусідньому селі Яблунівка свою долю – Василя Нечипоровича Костюка. Обоє вони – учасники тієї страшної війни, яка назавжди стала незагойною раною, хоч скільки б років минало.

Найбільшою радістю для молодої родини стало народження у 1954 році сина Миколи. Раділи, ростили, пишалися, коли він також знайшов собі пару, на світ з’явилися онучки – Інна та Ніна.

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: Вікова вишня-антипка вкотре порадувала чернігівців цвітом (Фотофакт)

На жаль, життя інколи готує дуже важкі випробування. Олександрі Филимонівні також довелося переживати біль втрати: спершу раптово померла невістка, син згодом одружився вдруге, а онучки пригорнулися серцем до бабусі, яка і виховала, і подарувала їм всю щиру любов свого серця. Тепер вони вже дорослі, давно проживають у столиці, мають своїх донечок і до своєї мами-бабусі Шури їздять часто, бо вона зараз лишилась сама: поховала і  чоловіка, і сина.

Усіх людей поважного віку в Носівській громаді традиційно вшановують у день народження, готуючи подарунок – продуктовий набір, передбачений за програмою «Турбота», яку реалізовує відділ соціального захисту населення Носівської міської ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Пресслужба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button