Суспільство

У Носівській громаді стартує весняна толока

Традиційно з 25 березня  до 15 квітня у Носівській міській територіальній громаді проходитиме толока з прибирання  та благоустрою території громади.  Саме в цей період  у нашому календарі зазначені  пам’ятні дати — День Землі і День довкілля, християнське свято – Великдень.

Про це повідомляє Відділ ЖКГ та благоустрою Носівської міської ради.

«Саме тому звертаємось до всіх жителів  населених пунктів громади  долучитися до  того, аби наша громада стала чистішою, охайною і затишною. Тут всім нам жити»,- йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині піротехніки вилучили п’ять боєприпасів (Фото)

Також у рамках  визначеного  періоду  відбудеться прибирання прибережних смуг річки, доріг і вулиць, парків, скверів, цвинтарів, дитячих та спортивних майданчиків, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

«Закликаємо керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, фізичних осіб-підприємців, кожного  жителя громади навести лад на територіях підприємств та організацій, прибрати ділянки біля магазинів і кафе. Мешканцям багатоквартирних будинків та приватного сектору – подбати про чистоту на прибудинкових територіях, у під’їздах будинків, на територіях приватних садиб»,- зазначається у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button