Суспільство

У Носівській громаді триває весняна толока

Весняна толока в Носівській громаді продовжується. Активно наводять лад не лише в місті, а й у старостинських округах громади.

Про це повідомляє міська рада.

У кожному селі громади працівники старостатів, навчальних закладів, сільчани збиралися, аби прибрати та причепурити свої населені пункти.

У Держанівському старостаті зібрали сміття обабіч доріг, ліквідували два стихійні сміттєзвалища, прибрали на кладовищах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина з Чернігівщини виборола гран-прі на всеукраїнському мистецькому конкурсі у Львові (Фото)

У Володьководівицькому старостинському окрузі також толокували, збирали сміття, вирубували поросль, висадили сотню лип і берізок біля пам’ятника Невідомому солдату, сосни – біля приміщення старостату. Алею молоденьких туйок і ялівця – біля Стели загиблим воїнам-односельцям, облаштування якої завершується. Причепурили вулиці й поблизу кладовищ. Утім, робота ще не завершена, вистачить і на наступний тиждень. Запланована толока в селах Яблунівка та Тертишники. Яснозірківці вже організувалися, прибравши територію біля сільського будинку культури.

Працюють і в Козарському старостинському окрузі. Загрібали, вирубували поросль, наводили порядок на кладовищах, білили дерева і стовпи, збирали сміття. Вже квітнуть клумби, які кілька років доглядає місцева жителька Світлана Плечиста на місці колишнього сміттєзвалища.

Роботи тривають.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button