Суспільство

У Носівській ОТГ дбають про покращення медпослуг для жителів громади

*Актуально

Фракція «Наш край» у Носівській міській раді підтримала низку питань щодо поліпшення якості надання медичних послуг в об’єднаній територіальній громаді. Як повідомила керівник найбільшої за чисельністю в міськраді фракції «Наш край» Катерина Ландар, відповідні рішення схвалено під час чергової сесії міської ради.

30706243_759757860898753_6104802253233717248_nЗа словами Катерини Ландар, під час сесії, зокрема, виділено кошти у сумі 100 тис. грн на закупівлю комп’ютерного обладнання для лікарів первинної ланки надання медичної допомоги, що особливо актуально в процесі реформування «первинки» та укладання пацієнтами декларацій із сімейними лікарями.

Крім того, міська рада виділила кошти на закупівлю знеболювальних препаратів для онкологічних хворих у громаді, а також придбання засобів гігієни для догляду за дітьми-інвалідами.

«Ці питання надзвичайно важливі для жителів громади, а тому мають підтримку в усіх депутатів міської ради», – наголосила Катерина Ландар.

Також під час сесії депутати розглянули низку бюджетних, земельних та інших важливих для громади питань.

Як повідомлялося раніше, торік у Носівській ОТГ для зручності людей, які живуть у віддаленому мікрорайоні Носівки, завершено ремонт приміщення оздоровчого пункту. Крім того, за підтримки благодійників вдалося відремонтувати приміщення харчоблоку районної лікарні, а для первинної ланки галузі охорони здоров’я придбано автомобіль.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button