Суспільство

У Носівській ОТГ обдаровані діти отримуватимуть стипендії

*Актуально

Носівська міська рада, де більшість депутатів обрано від партії «Наш край», під час сесії схвалила рішення про виплату стипендій обдарованим і талановитим школярам. Про це повідомив носівський міський голова Володимир Ігнатченко (представник «Нашого краю»).

За його словами, стипендія для обдарованих і талановитих учнів Носівської ОТГ – це фінансова підтримка обдарованої молоді, що надається з метою їх заохочення до участі в громадській, спортивній, науковій діяльності учнів і реалізації соціально-значущих творчих проектів, забезпечення економічних і соціальних гарантій самореалізації особистості.

«Стипендію можуть одержувати учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти Носівської міської ради щорічно у квітні», – уточнив Володимир Ігнатченко.

Розмір стипендії визначатиметься за результатами участі учнів у III етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика; ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (від 500 до 1000 грн).

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button