Суспільство

У Носівській ОТГ завершують будівництво сільської амбулаторії

*Актуально

У Носівській ОТГ, очолюваній «Нашим краєм» і де більшість у раді складають депутати від цієї політичної сили, завершують будівництво сільської амбулаторії у найбільшому селі громади – Володьковій Дівиці.

За інформацією міського голови Володимира Ігнатченка, наразі  будівельники виконали  основні зовнішні роботи – звели стіни, накрили дах, встановили вікна. Залишається чимало робіт, однак підрядна організація переконує, що все виконає вчасно, і цього року новосілля для медиків не забариться.

Носiвка

А сільські жителі  зможуть одержувати якісні медичні послуги в новому сучасному медичному закладі.

Замовником будівництва нового приміщення лікарської амбулаторії у Володьковій Дівиці виступає міська рада.

«Вже  впродовж кількох місяців сільчани бачать  реальне будівництво нового закладу медицини у своєму селі. Це потрібна справа для людей, і міська рада не лише контролює процес будівництва, взявши на себе ці повноваження, а й суттєво долучилася фінансово» наголосив Володимир Ігнатченко.

Сільські амбулаторії за кошти державного бюджету зводять у 21 населеному пункті області. На ці потреби спрямовано 74,1 млн гривень субвенції з державного бюджету. Співфінансування з місцевих бюджетів становить майже 9,24 млн гривень.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button