Суспільство

У Носівці на благодійному ярмарку збирають кошти на лікування Єгора Кудрявського (Фото)

Із самого ранку у Носівському відділі освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради не бракує охочих долучитися до благодійної акції зі збору коштів на лікування Єгорчика Кудрявського. Для його одужання потрібні ліки, які є найдорожчими у світі та коштують 2,3 млн доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленька Софійка з Чернігівщини потребує допомоги для дороговартісної операції

Благодійну акцію на допомогу в порятунку Єгорчика вже провів колектив Носівської міської гімназії, зібравши майже 5 тис. грн.

Проведення конкурсів серед вихованців закладів освіти громади «Новорічна композиція» та «Український сувенір» мало прекрасне і добре продовження: всі вироби організатори виставили на продаж для працівників міської ради та колективів адмінприміщення. Одними з перших відвідувачів стали міський голова Володимир Ігнатченко та його перший заступник Олександр Яловський, які радо придбали собі новорічні сувеніри.

Активно долучилися до благодійного ярмарку секретар Альона Кратко, головний бухгалтер Валентина Самокиш, інші працівники міської ради та  її структурних підрозділів.

Купували навіть не по одному виробу, адже всі експонати – надзвичайні. Наразі ярмарок триває, отож усі небайдужі можуть долучитися до доброї справи, при цьому подарувавши собі добрий настрій напередодні світлого свята – Дня святого Миколая.

Пресслужба Носівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button