Суспільство

У Носівці рідна вулиця загиблого захисника  Назара Утви  носитиме його ім’я

Відбулося засідання комісії Носівської міської ради з упорядкування найменувань вулиць під головуванням заступника міського голови Вікторії Вершняк.

Завершилося громадське обговорення за зверненням батьків загиблого Героя, нагородженого  орденами «За   Мужність» ІІ і ІІІ ступенів, носівчанина, Назара Утви щодо перейменування вулиці  Гетьмана  Мазепи, на якій він народився і проживав,а також нині живуть його батьки та рідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бою під Бахмутом загинув воїн із Борзнянської громади

Після  проведеного опитування та дотримання всіх законодавчих термінів у цьому процесі  було  підтримано   звернення батьків загиблого Героя. Члени комісії  підтримали думку людей, мешканців цієї вулиці  щодо перейменування вулиці Гетьмана Мазепи  в Носівці на вулицю Назара Утви.

Також розглянули звернення жителя провулка  Гетьмана Мазепи з приводу перейменування даного провулку у вулицю. Натомість, члени комісії зупинилися на тому, що громадське обговорення проводилося виключно у частині перейменування  вулиці,  яка тепер матиме нову назву. Тобто  провулок  буде  називатися, як і раніше — імені Гетьмана Мазепи.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 Пресслужба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button