Суспільство

У Носівці відкрито футбольне поле зі штучним покриттям (Фото)

У м. Носівка 23 серпня відбулося урочисте відкриття футбольного поля зі штучним покриттям та перший турнір серед чотирьох дитячих команд.

На стадіоні ДЮСШ Носівської міської ради побудували футбольне поле зі штучним покриттям. Міська рада підтримала державну програму будівництва футбольних полів в Україні, однією з перших ставши учасниками проекту. Головна умова участі — співфінансування. Вартість всього проекту близько півтора мільйона гривень. Майже сімсот тисяч — фінансова частка участі міської ради у цій справі. Міський голова Володимир Ігнатченко наголосив, що завжди підтримуватиме розвиток спорту у громаді. Активну підтримку та допомогу у втіленні цього задуму в життя надавали народні депутати України Валерій Давиденко, Олександр Кодола та депутат обласної ради Сергій Баришовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Кондратюк співає у центрі Носівки

Валерій Давиденко не приховував радості від зустрічі із земляками, щиро сподіваючись, що серед нинішніх юних спортсменів неодмінно є і майбутні зірки футболу. Потиснувши руки капітанам команд, Валерій Миколайович вручив юним гравцям м’ячі, побажавши перемог у спорті і в житті.

За словами директора ДЮСШ Миколи Тертишника, роботи виконані оперативно і якісно. Поле розраховане на учнів дитячо-юнацької спортивної школи.

До слова, на сьогодні у Носівці та у Володьковій Дівиці майже півтори сотні хлопців займаються у відділенні футболу ДЮСШ, яких тренує п’ять тренерів. Враховуючи активізацію розвитку футболу і збільшення кількості дітей, які займаються у цьому відділенні ДЮСШ, таке поле дуже на часі.

Джерело: прес-служба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button