Суспільство

У Новгород-Сіверській РДА вирішили питання надання стоматпослуг жителям села Грем’яч

05 червня голова Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Тарас Молочко провів розширену нараду щодо надання стоматологічної медичної допомоги жителям села Грем’яч та навколишніх сіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Амбулаторія під загрозою закриття: на Чернігівщині селяни б’ють на сполох

До обговорення питання долучились голова Новгород-Сіверської ради В’ячеслав Кауфман, Грем’яцький сільський  голова Олексій Карцан, керівництво КНП «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня», стоматологи району.

За дорученням Тараса Молочка, перший заступник голови РДА Руслан Веремієнко 05 червня зустрівся з населенням села Грем’яч. У ході зустрічі було вирішено питання стосовно надання стоматологічних послуг.

Станом на сьогодні, визначено виділити 0,5 ставки лікаря-стоматолога для надання ургентної стоматологічної допомоги за договором, укладеним з Національної службою здоров’я України за відповідним пакетом медичних послуг. У подальшому планується надавати даний вид медичної допомоги за госпрозрахунком.

Підсумовуючи, Тарас Молочко сказав, що питання забезпечення жителів району якісними стоматологічними послугами буде під постійним контролем районної державної адміністрації.

Новгород-Сіверська РДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button