Суспільство

У Новгород-Сіверському лісгоспі новий директор

У ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство» — новий керівник.

Згідно з наказом Державного агентства лісових ресурсів України від 7 квітня 2020 року, виконувачем обов’язків директора призначено Сергія Михайловича Зайця. Про це повідомляють на сторінці підприємства у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив голову РДА на Чернігівщині

Сергій Заєць народився у 1983 році в м. Бобровиця. Трудовий шлях розпочав робітником ПСП «Прометей». Після служби в Збройних силах України працював маркувальником Бобровицького нижнього складу ДП «Ніжинське лісове господарство». З 2015 по 2020 рік – начальник Мринського паркетного цеху Ніжинського держлісгоспу. Освіта вища, закінчив Київський Національний університет біоресурсів і природокористування України, за фахом – інженер лісового господарства.

З наказом Держлісагентства присутніх на нараді працівників лісгоспу та керівників структурних підрозділів ознайомив заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Жук.

У зверненні до колективу Сергій Михайлович висловив подяку за високу довіру і запевнив, що докладе всіх зусиль для високоефективної діяльності Новгород-Сіверського лісгоспу на всіх напрямках лісогосподарювання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button