Суспільство

У Новгород-Сіверському нетверезий водій спричинив ДТП (Фото)

Співробітники групи реагування патрульної поліції Новгорода-Сіверського склали низку протоколів на водія УАЗу, що сів п’яним за кермо та наразив на небезпеку себе та оточуючих.

4 лютого мешканець Новгорода-Сіверського за кермом позашляховика УАЗ спричинив аварію на вулиці Набережній. Чоловік кермував автомобілем з явними ознаками алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та врізався в дерев’яний паркан приватного будинку.

novgorod_130_2

На нетверезого водія поліцейські склали протоколи:

  • за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), що карається штрафом (10200 гривень за перше таке порушення, 20400 — за повторне, 40800 — якщо допустив його втретє) та позбавленням водійських прав;
  • за статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), що карається  штрафом або позбавленням права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Крім того, відносно водія винесена постанова за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами), що карається штрафами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button