Суспільство

У Новгороді-Сіверському школярі отримали подарунки до Дня знань (Фото)

*Актуально

Голова Новгород-Сіверської районної ради В’ячеслав Кауфман узяв участь у святкуванні Дня знань в Орлівському навчально-виховному комплексі. Першовересня 2020 року є незвичайним для учнів і вчителів, адже вперше заклади освіти району розпочали навчання в умовах пандемії.

Традиційні лінійки цьогоріч були проведені для першокласників та учнів 11 класів. У цей святковий день керівник району побажав учням міцного здоров’я, безмежної віри в себе, високих злетів і високих здобутків. Вчителям і батькам – терпіння, натхнення та задоволення від навчального процесу й успіхів дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  7 досягнень «НАШОГО КРАЮ» у Чернігові

Особливі слова вітань він адресував першокласникам, для яких 1 вересня школа відкрила двері в новий і неймовірно цікавий світ та побажав щодня відкривати щось нове і з цікавістю пізнавати навколишній світ, відмінного навчання та успішного підкорення наук. Завжди залишатися веселими, дружніми та цілеспрямованими.

Одинадцятикласникам В’ячеслав Кауфман побажав використовувати кожну мить стрімкого життя та досягати поставлених цілей.

До урочистостей усі першокласники району отримали святкові подарунки від сільськогосподарських підприємств і підприємств переробної промисловості району та політичної партії «Наш край».

Цьогоріч до закладів освіти району прийшли 66 першокласників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button