Суспільство

У поминальні дні у Чернігові будуть ходити автобуси ще до шести міських кладовищ

Протягом поминальних днів з 12 до 14 травня ще до шести кладовищ (крім «Яцево») курсуватиме міський транспорт.

Про це інформує Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради.

До кладовища «Ялівщина» можна буде дістатися автобусними маршрутами номер 21 «Автозавод-Олександрівка» або номер 30 «Автозавод, кільцевий». Виходити на зупинці «Ветеринарний комплекс».

До кладовища «Олександрівське» курсуватиме автобусний маршрут номер 21 «Автозавод-Олександрівка». Виходити на зупинці «Олександрівська».

До «Єврейського кладовища» можна буде дістатися автобусними маршрутами номер 25, 25А, 26. Виходити на зупинці «вулиця В’ячеслава Чорновола».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затвердили графік курсування маршрутів до кладовища «Яцево» в поминальні дні

До «Старого кладовища», що знаходиться на вулиця Старобілоуська, їхатимуть автобусні маршрути номер 25, 25А, 26. Виходити треба на зупинці «вул. В’ячеслава Чорновола». Або ж можна буде дістатися автобусним маршрутом номер  31. Виходити на зупинці «Холодторг».

До кладовища «Бобровиця», що знаходиться навпроти діагностичного центру, буде ходити тролейбус номер 10 або ж автобусні маршрути, які їдуть у напрямку кладовища «Яцево». Виходити на зупинці «Діагностичний центр».

Автобусом номер 22 можна буде дістатися до кладовища «Коти», що знаходиться по вулиці В. Дрозда. Виходити на зупинці «вулиця  В. Дрозда». Переглянути схеми маршрутів та відстежити рух автобусів у режимі реального часу можна скориставшись мобільним застосунком DozoR City або сайтом https://city.dozor.tech/ua/chernigiv/city.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button