Суспільство

У Прилуках провели економічну ігротеку для молоді

Учора в Прилуцькій центральній міській бібліотеці імені Любові Забашти відбулася чергова ігрова сесія для молоді в межах проєкту соціальної дії «Економічна ігротека».

Про це повідомляє міська рада. Учасники продовжили грати в бізнес-гру «Щурячі перегони»— популярну настільну гру, що імітує справжнє економічне життя. Це адаптація всесвітньо відомої американської гри «CashFlow» до нашої реальності: робота за зарплату, накопичення коштів на власну справу, коливання ринку, великий і малий бізнес, акції та багато інших ситуацій і можливостей.

Ігротека продовжилася грою «З молотка!» Швидка економічна гра з механікою аукціону, перевидання настільної гри «For Sale» в новому суперстильному оформленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громади Чернігівщини розповіли, яку допомогу отримують від різних партнерів і організацій

Гра «Cvлізація», в якій гравці спробували на собі ролі лідерів племен, намагаючись правити та жити так, аби залишити достойний слід в історії. Щоб досягти своєї мети, гравцям слід мудро обирати шлях розвитку свого племені, віддавати необхідні накази та стежити, щоб із плином часу ваше плем’я рухалось у вірному напрямку, робило потрібні відкриття, застосовувало необхідні інструменти, та й взагалі керувалося здоровими ідеями, адже щастя всього народу – в руках гравців.

«Запрошуємо наступного четверга, 30 червня, о 13:00 всіх охочих приєднатися до команди гравців», – зазначається в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ сім’ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

Ще статті по темі

Back to top button