Суспільство

У Прилуках розпочали будівництво універсального спортивного майданчика

На території Прилуцької ДЮСШ розпочалося будівництво спортивного майданчика з поліуретановим покриттям для занять волейболом, баскетболом та іншими видами спорту.

У коментарі ТК «Прилуки» міський голова Ольга Попенко розповіла, що про фінансування спортивного майданчика для Прилук подбав народний депутат України Борис Приходько – 800 тисяч гривень надійшли до міського бюджету, частину додали як співфінансування.

«Відбулися тендерні процедури, переможцем визначена одна з чернігівських спеціалізованих компаній. Розпочинаємо будівництво такого необхідного для нашого міста спортивного майданчика», – додала мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Льодова арена в Чернігові: відомо, де побудують, скільки коштуватиме і коли здадуть в експлуатацію грандіозний спортивний об’єкт

Такий майданчик у Прилуках будується вперше. Його універсальність у тому, що там можна займатися кількома видами спорту, зокрема волейболом і баскетболом.

Наразі на місці майбутнього універсального майданчика тривають підготовчі роботи: завезені матеріали, наводиться лад на території. На ньому облаштують спеціальне поліуретанове (гумове) покриття, встановлять баскетбольні кільця та волейбольні сітки.

Фото ілюстративне

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button