Суспільство

У Прилуках збирають матеріали на паркан для собачого притулку

У Facebook у групі «Підслухано Прилуки» розміщена інформація про акцію зі збору матеріалу для будівництва паркану поблизу притулку для бездомних собак.

«Проблема бездомних тварин червоною ниткою пролягає в Прилуках. До речі, виявилося, що центр захисту тварин таки існує – щоправда, він майже не фінансується. Окрім недостатнього фінансування, є ще багато проблем: відсутність у приміщенні притулку світла, води й опалення. До того ж, зростає кількість незадоволених сусідством цього притулку. Саме тому нагальною потребою наразі є побудова паркану навколо притулку, щоб забезпечити закритість території, а отже і безпеку населення. У зв’язку з цим велике прохання відгукнутися тим, хто знає людей, які можуть допомогти з парканом чи сам зможе допомогти матеріалами робочими руками чи будь-якими рекомендаціями.

Є можливість оплатити невелику частину затрат на матеріали. Вітається будь-яке спонсорство. Дуже хотілося б зустрітися з представниками козацтва, оскільки нам потрібна чоловіча сила», – йдеться в повідомленні.

Під повідомленням з’явилося чимало коментарів, адже знайшлися люди, які готові допомагати. Щоправда, є й такі, які стверджують, що собачий притулок треба перенести в якесь інше місце.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button