Суспільство

У Прилуках знайомилися з молодою поетесою

До Всесвітнього дня поезії 21 березня в юнацькому відділі Прилуцької міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти з молодою талановитою поетесою відбулася зустріч-знайомство «Поетичне сприйняття світу Марії Анікіної», повідомляє Priluki.city.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поетеса Ломакіна презентувала невеличку збірку

Дівчинка перед гостями книгозбірні продекламувала свої поезії, розповіла про роль поетичного слова та образотворчого мистецтва у своєму житті, а також відкрила завісу таїни планів на власне творче майбутнє, зауваживши, що бажає усім присутнім впевнено іти до своєї мети і вірити у здійснення мрій.

Відома прилуцька поетеса Валентина Грибенко привітала юну поетку з поетичними звершеннями, поділилася із присутніми своїми спогадами про віршовані спроби дівчинки, під час занять у літературній студії.

Пані Валентина вразила аудиторію гострими патріотичними поезіями, показала своє внутрішнє бачення світу і людей, передавши аудиторії щирий запал душі та серця, який виявляється у гарячому спалаху любові до Батьківщини і людей.

Директор книгозбірні Людмила Зубко привітала запрошених поетес зі святом, а також звернулася до учнівської молоді із закликом робити висновки із кожної зустрічі, що відбувається у житті, завжди бачити прекрасне у повсякденних речах та цінувати кожну мить, адже теперішнє не має здатності повторюватися знову.

Ще статті по темі

Back to top button