Суспільство

У Носівці депутати підтримали спорт і подбали про охорону культурної спадщини

*Актуально

У Носівці «Наш край» під час чергової сесії підтримав спорт і подбав про охорону культурної спадщини в об’єднаній територіальній громаді.

Як розповіла секретар Носівської міської ради Людмила Недолуга, обрана від «Нашого краю», депутати, насамперед найбільшої в міськраді фракції «Наш край», затвердили програми діяльності громадської організації «Федерація футболу Носівської громади» на 2019 рік та охорони культурної спадщини Носівської територіальної громади на 2019-2021 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Носівська ОТГ активно розвивається

Зокрема, програма з підтримки міні-футболу та футболу має фінансування до 100 тис. грн. Кошти планують спрямувати на підтримку команд, організацію та проведення різних змагань.

«У громаді налічується до десяти команд, які об’єднують представників різного віку, проводять ігри як на рівні ОТГ, так і окремих населених пунктів. Ми прагнемо в Носівській ОТГ підтримувати спорт, популяризувати здоровий спосіб життя», – зазначила Людмила Недолуга.

На охорону культурної спадщини, насамперед ремонт і відновлення меморіалів, обелісків загиблим у Другій світовій війні, у Носівській громаді мають намір витратити 300 тис. грн упродовж трьох років.

50465230_2269843759702225_2190028198169804800_n

Крім того, під час сесії депутати затвердили передачу об’єкта електропостачання вулиць-новобудов житлового масиву Голубенької в м. Носівка на баланс та обслуговування ПАТ «Чернігівобленерго».  Також вони підтримали виготовлення проекту землеустрою щодо зміни  адміністративно-територіальних меж населеного пункту Сулака, одноголосно проголосували за поновлення нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів Деброво, Лісові Хутори, Лукашівка, Підгайне Носівської міської ради, розглянули низку інших земельних питань.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button