Суспільство

У районі Привокзального ринку обладнають кімнату з відкидним сповивальним столиком

У санітарній кімнаті КП «Новозаводське» (пр. Перемоги, 15 – в дворі за магазином «Квартал») планується обладнання відкидного сповивального столика, тобто місця, де можна буде перевдягнути дитину та скористатися туалетом батькам. Про це повідомляють на сторінці «Комфортне Батьківство. Чернігів» у Facebook.

Звісно, під час проектування будівлі такі зручності для маломобільних груп населення (МГН) не передбачалися, тому виходили з того, що вже є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особливі діти Чернігова можуть безкоштовно відвідувати заняття з реабілітаційного фітнесу

Санітарна кімната облаштована на 1 поверсі. Щоб до неї потрапити, треба взяти ключ у чергового, який знаходиться поруч. Ці інформаційні деталі будуть розміщені біля туалету. Санвузол досить просторий, проте дверний прохід завузький, тому з візком зайти всередину не вдасться. До того ж, щоб піднятися на перший поверх до туалету, треба здолати невеликі сходи. Щоб зручності для батьків із дітьми були максимально прийнятними, керівник підприємства Морський Віталій запевнив, що візок можна буде залишити всередині будівлі. У холі є майданчик під сходами, де буде пристосований поручень, до якого можна буде пристебнути візок. До речі, перед центральним входом є пандус.

Відкидні сповивальні столики обладнають ще в 4 місцях у різних районах міста.

Ще статті по темі

Back to top button